HR-conferentie: Een leven lang leren


Georganiseerd door opleiding HRM van Avans Hogeschool

23 januari 2019, 12:30-18:00, “De Avenue” Waterstraat 5, Breda

Wij willen U graag voorstellen aan dé nieuwe soort conferentie/vergadering. Op een proactieve en innovatieve manier gaan HR-studenten, docenten en professionals uit het werkveld met elkaar in gesprek over een prikkelend thema! Deze conferentie laat de traditionele manier van vergaderen los en zorgt ervoor dat alle deelnemers van en met elkaar kunnen leren.

Doel van de bijeenkomst

Graag nodigen we U, namens alle HRM-studenten, uit voor de interactieve eindconferentie van de opleiding HRM, om op een creatieve wijze van én met elkaar te leren. Wij garanderen u een middag waarbij U nieuwe inzichten krijgt over het verbinden van leven en leren. U ontmoet een interessante mix van ervaringsdeskundigen van jong tot oud, bent zelf baas over uw eigen ‘Learning Journey’ en gaat naar huis met een schat aan nieuwe ervaringen en contacten.

“Een genie bestaat voor 1% uit talent en 99% uit doorzettingsvermogen

-Albert Einstein-

Waar gaat het over?

Welke invloed heeft leren op het leven van studenten, docenten en professionals en hoe kunnen

deze partijen van elkaar leren?

Wie komen er?
Docenten
Professionals
Studenten

Wat gaan we doen?

We zullen werken met een uitnodigende, productieve en verrassende methode waarbij uw participatie essentieel is en die laat zien wat voor mooie resultaten we samen tot stand kunnen brengen!

“Be prepared to be surprised”

Spreekt bovenstaande tekst U aan? Dan bent U de juiste persoon om zich via onderstaande link aan te melden voor onze conferentie!

Secundaire conferentievoorwaarden:

Gedurende de conferentie zal de hele middag koffie, thee, water en enkele versnaperingen klaar staan om U te voorzien van het benodigde ‘spraakwater’. Wij adviseren U wel voor de conferentie te lunchen zodat U de ‘honger naar kennis’ niet te letterlijk ervaart.

Voor een goede afstemming van de organisatie op het aantal deelnemers vragen wij U om U tijdig aan te melden via de inschrijfknop hieronder.

VOL = VOL.

IK MELD ME GRAAG AAN

Met vriendelijke groet,

De conferentiecommissie

Dere, Camiel, Loïs, Leandra, Jordy en Jane

P.S. Als U vragen heeft, neem dan contact op met j.vanderjagt1@student.avans.nl of bel

06 – 31 33 80 00

P.P.S. Wanneer de inschrijfknop niet werkt, klik dan op deze link