Nieuwe website in WordPress

Welkom op mijn nieuwe website, gemaakt met WordPress. Deze opzet maakt het zelf beheren en invullen een stuk makkelijker en je kunt er een blog met nieuws en wetenswaardigheden in opnemen. Ik houd ervan om kennis te verzamelen en te delen. Nu denk ik dat ik zo langzamerhand ook iets te vertellen heb dat interessant is voor leidinggevenden, professionals en onderzoekers die met organisatieverandering en -ontwikkeling bezig zijn. Een deelnemer in een van mijn LSI trainingen heeft eens gezegd “Ik heb nog nooit iemand zoveel weg zien geven aan kennis en trainingsmateriaal als jij“. Daar wil ik ook mee doorgaan, via blogberichten met laatste nieuws, activiteiten en achtergronden. Al mijn artikelen, samenvattingen en presentaties zijn vrij te downloaden, wel graag de bron blijven vermelden.

Het is even wennen om de systematiek van WordPress eigen te maken. Addi Korthout, van Addix webdesign, heeft het raamwerk voor mij ontworpen, een paar extra’s geïnstalleerd en me wegwijs gemaakt in het gebruik. Ik kan hem van harte aanbevelen. Klantgericht en zeker niet te duur.

WordPress is oorspronkelijk bedoeld als blog software, maar je kunt er nu ook statische pagina’s in maken, net als in een ‘gewone’ html website. Ik kan nu vanaf elke plaats met internetverbinding zelf berichten publiceren en indien nodig de statische pagina’s aanpassen. Er is keuze uit een groot aantal kant en klare templates en onderdelen die je kunt gebruiken om een template te vullen. Wat me het meeste tijd heeft gekost is het bepalen wat ik er wel of niet op ging zetten. Ik ben benieuwd wat u ervan vindt. Reacties zijn welkom. Via LinkedIn, Twitter of email. Zie de voetbalk. Reacties op deze blog pagina helaas uit moeten schakelen, vanwege een overmaat aan spam reacties.

Follow blog by email