Praktijktraining cocreatie regisseren, 12-14 oktober 2016

Complexe vraagstukken vragen samenwerking over de grenzen van de eigen afdeling, discipline, functie en organisatie heen. Hoe doe je dat? Wat betekent dat voor je rol als begeleider/regiseur? Graag deel ik een succesvol voorbeeld met je over samenwerken om aan te sluiten bij het belang van de cliënt, Zie de video:

 

Als je met deze aanpak, die wij Large Scale Interventions (LSI) noemen, wil leren werken, kom dan naar de 18e editie van de praktijktraining LSI die start op 12 (avond) t/m 14 oktober 2016. Onder de vlag van Alignment.nu, het samenwerkingsverband van 4 LSI specialisten. In conferentiehotel De Werelt in Lunteren. Voor informatie en aanmelden zie de uitnodiging

De principes en methoden van LSI vormen een aanpak die bij uitstek geschikt is om belanghebbenden mede verantwoordelijkheid te laten nemen in vraagstukken die een heel systeem (organisatie of gemeenschap en zijn omgeving) aangaan, voor cocreatie van een gewenste en haalbare toekomst. In de training leer je “koken” met de principes van LSI (systeemdenken, participatie en zelfmanagement, action learning, sensemaking) en werkt zelf met enkele beproefde “recepten”, zoals Open Space, Future Search, World Café en Real Time Strategic Change. De training is gericht op directe toepassing in de eigen praktijk, passend bij eigen ervaring en mogelijkheden.

Meer over cocreatie en handen en voeten geven aan duurzaam organiseren vind je in mijn lectorale rede.

Follow blog by email